Rapport till Vänfors

Rapport till Vänfors

onsdag 23 november 2016

Vilande tillsvidare



Bloggen är tillsvidare vilande.

Numera finns jag på Instagram som annikas_kattguld.

https://www.instagram.com/annikas_kattguld/

Välkommen att besöka mig där <3




5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Jag hoppas du återupptar bloggen i framtiden men du ska göra som du känner. Jag hoppas allt går bra med din flytt och ditt nya liv. Jag följer dig på IG.
Lycka till!
Kram Eva

Meta sa...

Det får jag kolla gillade din blogg och har saknat dig.
Kram Meta

Äppelblom sa...

Hejsan!
Jag är också vilande i bloggvärlden, men följer dig på instagram.
Själv heter jag @agni48 på instagram!
Ha det gott!
Inga

OGEN Infosystem (P) Limited sa...

Nice Blog, thank you so much for sharing this blog with us. Visit for
Website Designing Company in Delhi

Lukas Anna sa...

Först höll jag inte med min vän om att använda kärleksförtrollnings charm för att få tillbaka min ex kärleksman, tills för bara några dagar sedan läste jag blogginlägg online från en kvinna som heter Anna som bor i Stockholm, hon delade med sig av sitt verkliga liv vittnesbörd om hur Oduduwa kärleksförtrollning hjälpte henne att få tillbaka sin före detta kärlekspartner hem inom två dagar, med hjälp av en talismanring med kärlekstrollformel. Senare samma dag delade jag min relationskris till en annan av mina vänner som vi båda arbetar tillsammans på samma jobbkontor, hon rådde mig att hellre kontakta samma oduduwa via e-post för att kommunicera med honom för en snabb lösning för att få hem min kärleksman. Jag var redo att göra vad som helst bara för att få min kärleksman tillbaka till mig och vår underbara unga pojke Felix, han är bara 6 år gammal och jag vill att han ska växa upp med att båda hans föräldrar bor tillsammans som en lycklig familj
Jag tog mod till mig och jag skickar ett e-postmeddelande till oduduwa via e-postmeddelandet som jag kommer att posta här för alla som vill hitta samma lösning som jag fick för bara några dagar sedan. Bara några sekunder senare fick jag ett svar från Oduduwa e-post, han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att ta hem honom innan helgen, jag gav det bara ett försök och tror att saker kommer att fungera till mitt bästa. Igår fick jag ett telefonsamtal från min kärleksman, han ringde för att kolla upp mig och han bad om ursäkt för att han lämnat mig och ungen så länge. Och han lovar att återvända hem nästa dag, när jag är här och skriver det här meddelandet här på bloggen, jag sitter mitt framför min kärleksman, vi är båda tillbaka tillsammans i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är så glad idag och jag känner mig gynnad av att ha kommit i kontakt med Oduduwa kärleksförtrollning är verklig och fungerar snabbt utan några biverkningar. Jag gav det ett försök och jag följde noga allt han sa åt mig att göra. Kärleksförtrollningsböner besvaras, det fungerar för mig och jag tror att det kommer att fungera för dig också.
Ge det ett försök idag, få gratis onlinekonsultation och kommunicera med Oduduwa via hans kontaktperson nedan;
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)